Lange wimpers zijn al decennia lang een schoonheidsideaal voor veel vrouwen. Het maakt je ogen groter, opvallender en daardoor voor veel mensen aantrekkelijker. Persoonlijk vind ik lange wimpers erg mooi, helaas zijn mijn eigen wimpers van nature niet zo lang en vol als ik zou willen.

Daarom heb ik een paar maanden geleden de krachtige natuurlijke NYK1 wimperserum gekocht en een tijdje uitgeprobeerd op mijn wimpers. Maar is het gebruik van een wimperserum het waard? Ik vertel je er alles over in dit artikel.

NYK1 Lash Force Eyelash Growth Serum verpakking

Waarom een wimperserum gebruiken

De meeste vrouwen dromen van mooie lange en volle wimpers, het is een echt schoonheidsideaal. Helaas is niet iedereen gezegend met mooie lange en volle wimpers, ik van nature ook niet. Je kan je wimpers voller laten lijken door middel van wimperextentions of door synthetische wimpers aan te brengen. Echter is de kans dat je hiermee je eigen natuurlijke wimpers beschadigd erg groot.

Je eigen wimpers dagelijks verzorgen met groei-bevorderende ingrediënten zullen je natuurlijke wimpers het effect van valse wimpers geven. En wat is er nou fijner dan mooie lange wimpers van jezelf?

NYK1 Lash Force Eyelash Growth Serum | 8 ml, € 49,95

NYK1 Lash Force Eyelash Growth Serum

NYK1 wimperserum is een innovatief, geconcentreerd wimper- en wenkbrauw groeiserum dat geproduceerd wordt in het Verenigd Koninkrijk. Dit serum bevat specifiek, zuiverende ingrediënten die gecombineerd de wimpergroei stimuleren in zowel lengte als dikte. Door het gebruik van dit serum zul je niet langer afhankelijk zijn van wimperextentions of synthetische wimpers.

NYK1 wimperserum is dermatologisch en oogheelkundig getest en veilig voor gebruikers van contactlenzen. De tube bevat 8 ml aan dunne heldere substantie wat bijna 4x zoveel serum is als vele andere serums op de markt wat meer is dan 3 maanden aan toepassing.


NYK1 Lash Force Eyelash Growth Serum

  • geconcentreerd wimper- en wenkbrauw groeiserum
  • stimuleert wimpergroei in zowel lengte als dikte
  • dermatologisch en oogheelkundig getest
  • veilig voor contactlenzen
  • bevat 8ml, 3 maanden toepassing

Zo werkt NYK1 wimperserum

NYK1 wimperserum boost de groeicyclus van je eigen natuurlijke wimpers door alleen natuurlijke en veilige ingrediënten te gebruiken. Het serum zorgt voor meer bloedstroom naar je wimpers waardoor er meer voedingsstoffen naar de wortels van je wimpers wordt gebracht. Hierdoor zullen je wimpers en wenkbrauwharen in een aantal weken langer en dikker groeien. Door elke dag consequent aan te brengen en dit lange tijd vol te houden houd je dit proces aan de gang waardoor je wimpers sterker, langer en voller zullen worden.

NYK1 Lash Force Eyelash Growth Serum kwastje

NYK1 wimperserum aanbrengen

  1. Zorg ervoor dat het oog volledig vrij is van make up/oogcrèmes en droog is voordat je het serum aanbrengt.
  2. Breng NYK1 wimperserum aan op de basis van de bovenste wimper met behulp van het kwastje, net als een vloeibare eyeliner. Begin vanuit de binnenhoek richting je buitenste ooghoek, direct aan de wortels van je wimpers.
  3. Breng NYK1 wimperserum tweemaal daags aan in de ochtend en de avond voor het slapen. Dompel de staf maar één keer onder, want het is genoeg voor beide oogleden.
  4. De NYK1 Lash force kan ook tweemaal daags gebruikt worden voor de wenkbrauwen.

Voorzorgsmaatregelen

Door de bloedstimulatie die dit serum aan de gang brengt kan dit in de eerste week voor een lichte irritatie zorgen totdat je huid eraan gewend is geraakt. In het begin kán de huid wat donkerder kleuren door deze bloedstimulatie maar dit verdwijnt weer na enkele dagen. Zorg ervoor dat het serum niet in je ogen komt aangezien dit voor irritatie kan zorgen, gebruik niet meer dan nodig. Het serum wordt afgeraden als je zwanger bent of borstvoeding geeft of als je gevoelig bent voor synthetische hormonen.

Ingrediënten

Aqua, Disodium Phosphate, Cellulose Gum, Citric Acid, Swertia Japonica Extract, Panax Ginseng Extract, Biotin, Sodium Chloride, Vitamin B2 (Riboflavin), Benzalkonium Chloride

Biotine (vitamine B8): Een water oplosbare vitamine die een belangrijke rol speelt in verschillende metabolische processen waaronder proteinsynthese. Specifiek speelt biotine ook een belangrijke rol bij de keratine productie wat zijn haargroeistimulerende eigenschappen verklaart. Daarom is deze vitamine onmisbaar in haargroei producten.
Ginseng root: Deze Oost-Aziatische kruiden heeft een stress verlagend effect. Daarnaast zorgt het voor meer bloedtoevoer op het aangedane gebied.
Swertica Japonica: Verrijkt met een hoog gehalte aan swertinogen. Swertica Japonica stimuleert de microcirculatie in de huid door zijn vaatverwijdend effect waardoor de haren meer voedingsstoffen en energie krijgen om langer en dikker te kunnen worden.
Vitamine B2: Riboflavine speelt een cruciale rol bij de haargroei door vitamine B6 en niacine te activeren. Deze twee vitamines zijn ook zeer belangrijke voor haarontwikkeling. Daarnaast heeft vitamine B2 nog een unieke functie; het bevordert vet verbranding.

Mijn ervaring

Al een tijdje was ik niet echt tevreden met mijn wimpers. Ze waren kort, recht en vielen snel uit. Ik gok dat het een hormonaal dingetje is want vroeger waren mijn wimpers veel mooier. Voorheen gebruikte ik mijn eigen natuurlijke wimperserum, een mix van verschillende oliën die fijne vitamines bevatten en haren mooier laten groeien.

Mijn eigen natuurlijke serum verzorgde mijn wimpers en maakte ze sterker maar voldeed toch niet voldoende naar mijn zin. Ik ben een paar maanden geleden overstag gegaan en besloot een ‘echt’ wimperserum uit te proberen om te kijken of het iets meer voor mijn wimpers zou kunnen betekenen.

Verpakking

De verpakking van het NYK1 wimperserum is prima, niks bijzonders. Het doet wat het moet doen. De huls is grijs en lijkt op een mascara maar dan met een eyeliner kwastje. De substantie zelf is vloeibaar en transparant. Er zit een ronde koker bij de huls waar ik het serum telkens in terug stopte. NYK1 Lash Force bevat 8 ml aan wimperserum waardoor hij makkelijk 4 maanden mee gaat.

NYK1 Lash Force Eyelash Growth verpakking en open flesje

Werking

De NYK1 Lash Force is gemakkelijk aan te brengen in een kwestie van seconden. Het werkt net als het aanbrengen van een vloeibare eyeliner. Het serum droogt snel op waarna je gelijk door kan gaan met je routine of het aanbrengen van mascara. Het beïnvloed je mascara niet, je wimpers worden er niet slap van.

Ik ben in januari dit jaar begonnen met het gebruik van dit serum. In eerste instantie bracht ik het serum 1x per dag aan, voor twee maanden lang. Dit gaf echter niet het resultaat waar ik op hoopte. NYK1 adviseert om het serum twee keer per dag aan te brengen, dit advies ben ik na twee maanden gaan opvolgen en ik merkte hierdoor duidelijk een beter resultaat.

Resultaat

Nadat ik het serum twee keer per dag ben gaan aanbrengen duurde het ongeveer 4-6 weken voor ik echt resultaat zag. Mijn wimpers zijn nu een stuk langer en vallen niet zo snel meer uit. Ik heb persoonlijk zelf vrijwel geen donkere verkleuring op mijn oogleden gehad, voor mij in ieder geval nauwelijks zichtbaar.

Wimpers zullen ondanks het gebruik van een serum blijven uitvallen aangezien wimpers een natuurlijke groeicyclus van 6-8 weken hebben, maar ik merk door het gebruik van dit serum dat ze niet meer zo frequent uitvallen als zonder het serum omdat het cyclus wordt uitgesteld. Daarnaast groeien de wimpers weer sneller aan waardoor verloren wimpers snel weer zijn bijgegroeid. Ik heb nu veel langer plezier van mijn wimpers!

NYK1 Lash Force Eyelash Growth Serum wimpers voor gebruik
VOOR – januari 2021
NYK1 Lash Force Eyelash Growth Serum wimpers na gebruik
NA – mei 2021
NYK1 Lash Force Eyelash Growth Serum voor met mascara
Voor – januari 2021
NYK1 Lash Force Eyelash Growth Serum na met mascara
Na – mei 2021

Zonder mascara is het resultaat niet goed zichtbaar bij mij. Het uiteinde van mijn wimperhaartjes zijn blond en vallen daardoor minder op, mijn wimpers zijn ondanks het gebruik van het serum helaas niet donkerder geworden. Maar mét mascara vind ik het een enorme verbetering!

Het serum heb ik ook op mijn rechter wenkbrauw uitgeprobeerd. Aan het begin van deze wenkbrauw zit een plekje met weinig haar. Door het serum daar aan te brengen zijn de haartjes daar iets voller geworden. Op de foto niet zo goed te zien maar in het echt zie ik wel degelijk verschil.

Nu ik het NYK1 wimperserum de afgelopen maanden heb gebruikt wil ik niet meer zonder. Mijn wimpers zijn er zoveel mooier op geworden, met mascara lijken het bijna nepwimpers. Daarom blijf ik dit serum met plezier gebruiken en kan ik het van harte aanbevelen.

Verkrijgbaarheid

Het NYK1 Last Force Eyelash Growth Serum kost € 49,95 en bevat 8 ml aan product. Het NYK1 serum is verkrijgbaar via Amazon.


Ontvang nu gratis de ‘Verzorging Startersgids’!

Dit gratis e-book bevat alle basisstappen en diverse waardevolle tips en trucs voor een goede huidverzorging.

Door te downloaden geef je aan dat je de privacyverklaring hebt gelezen en dat je maandelijks de nieuwste Mooigids artikelen in je mailbox wilt ontvangen. Geen spam!!


Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Je ontvangt 1x per maand een update.
Lees de privacyverklaring.