Over Evelien


Je hebt één kostbaar leven gekregen, daar wil jij toch ook alles uithalen en de allerbeste versie van jezelf zijn? Een mooi, gezond en gelukkig leven is mijn persoonlijke missie. Daarbij wil ik jou via mijn online magazine graag inspireren om je ook mooi te voelen, van binnen en buiten. 


Wees de beste versie van jou, alleen jij kan jezelf gelukkig maken!

Je mooi voelen gebeurt niet alleen aan de buitenkant, het begint aan de binnenkant in lichaam en geest. Ook van binnen wil je ‘mooi’ zijn, oftewel je gelukkig, gezond en gewoon goed voelen. Als het aan de binnenkant niet goed zit, dan zie je dat ook aan de buitenkant. Daar begint zelfliefde. Als je lief bent voor jezelf kun je je ook écht gelukkig gaan voelen. En als je je gelukkig voelt zul je vanzelf de beste en mooiste versie van jezelf worden.

EVELIEN – Oprichter
De letters op deze website zijn met veel liefde en passie geschreven door Evelien (1986), vrouw-van (sinds 2013) en mama van twee stoere zoontjes (2014 en 2016). Maar bovenal ervaringsdeskundige en content creator van deze website. Vanuit passie houd ik mij al sinds mijn jonge jaren bezig met uiterlijke verzorging en make-up, ik ben dol op alles wat ermee te maken heeft.

Postnatale depletie
Innerlijke verzorging kwam pas later, na een stressvolle periode en het ervaren van een postnatale depletie (burn-out) na de geboorte van onze jongste zoon. In die tijd voelde ik mij niet gelukkig. Wat gek is want de geboorte van je kind zou de gelukkigste tijd van je leven moeten zijn. Ik ben nog nooit eerder zo moe, gestrest en uitgeput geweest omdat al mijn schaarse energie (want weinig slaap) ging naar het verzorgen van mijn baby en peuter. Ook zaten mijn perfectionisme en emetofobie (angst voor overgeven) mij enorm in de weg. Ik besteedde weinig zorg aan mijzelf waardoor ik me verslonst voelde. Ik zat niet goed in mijn vel, was vaak ziek en voelde mij niet gelukkig. Ik deed toen nog niet aan zelfliefde, mijn kinderen stonden op nummer 1 en daarna kwam ik pas. Zo hoorde het toch?

Wat is nou echt belangrijk?
Na een burn-out terugval in 2019 stond ik meer en meer stil bij mijzelf. Wat is nou het allerbelangrijkste in het leven, wat vind ík belangrijk? Dat is mij goed, gezond en gelukkig voelen! En hoe bereik ik dat? Door lief te zijn voor mijzelf, goed voor mij te zorgen van binnen en van buiten en dàt doen waar ik echt gelukkig van word: content maken over mijn passies.

In een notendop
Getrouwd en mama, blogde in het verleden onder de alias MissEvie, gepassioneerd over uiterlijke verzorging, interesse in psychologie, dol op chocolade, perfectionist, introvert, digitaal verslaafde, emetofobie, drinkt rooibos- en verse muntthee, houdt van bloemengeur, kleuren voor volwassenen, zonaanbidster met SPF, emotioneel gevoelsmens, houdt van rust en regelmaat.
Lees mijn persoonlijke Q&A hier.

VIP Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke maand een update van Mooigids. Mis nu nooit meer een nieuwe blogpost en blijf altijd op de hoogte!

Lees mijn privacyverklaring voor meer info