Over Evelien

Een mooi, gezond en gelukkig leven is mijn persoonlijke missie. Graag inspireer ik jou via mijn online magazine je ook mooi te voelen, vanbinnen en vanbuiten. 

Evelien – Oprichter
De letters op deze website zijn met veel liefde en passie geschreven door Evelien (1986), vrouw-van (sinds 2013) en mama van twee stoere zoons (2014 en 2016). Maar bovenal ervaringsdeskundige en schrijver van Mooigids.

Vanuit passie houd ik mij al sinds mijn jonge jaren bezig met uiterlijke verzorging en make-up, ik ben dol op alles wat ermee te maken heeft. Na een burn-out periode in 2016 ben ik mij meer gaan focussen op innerlijke verzorging, dat is namelijk net zo belangrijk om je goed over jezelf te voelen. Deze periode heeft mij doen inzien wat het belangrijkste is in het leven; en dat is je goed, gezond en gelukkig voelen! Dat is waar Mooigids om draait.


In een notendop
Getrouwd en mama, gepassioneerd over cosmetica en verzorging, interesse in psychologie, houdt van schrijven, dol op chocolade, perfectionist, introvert, digitaal verslaafde, emetofobie, drinkt rooibos- en verse muntthee, houdt van opruimen en hygge, kleuren voor volwassenen, zonaanbidster met SPF, emotioneel gevoelsmens, houdt van rust en regelmaat.

Contact
Je kan Mooigids volgen via Social Media: Pinterest, Instagram, Facebook. Voor vragen kun je mailen naar contact@mooigids.nl.

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Lees de privacyverklaring.