Over Evelien


Je hebt één kostbaar leven gekregen, daar wil jij toch ook alles uithalen en de allerbeste versie van jezelf zijn? Een mooi, gezond en gelukkig leven is mijn persoonlijke missie. Graag inspireer ik jou via mijn online magazine je ook mooi te voelen, vanbinnen en vanbuiten. 

Wees de beste versie van jou, alleen jij kan jezelf gelukkig maken!

Je mooi voelen gebeurt niet alleen aan de buitenkant, het begint aan de binnenkant in lichaam en geest. Ook van binnen wil je ‘mooi’ zijn, oftewel je gelukkig, gezond en gewoon goed voelen. Als het aan de binnenkant niet goed zit, dan zie je dat ook aan de buitenkant. Daar begint zelfliefde. Als je lief bent voor jezelf kun je je ook écht gelukkig gaan voelen. En als je je gelukkig voelt zul je vanzelf de beste en mooiste versie van jezelf worden. Dit is waar Mooigids om draait.

EVELIEN – Oprichter
De letters op deze website zijn met veel liefde en passie geschreven door Evelien (1986), vrouw-van (sinds 2013) en mama van twee stoere zoontjes (2014 en 2016). Maar bovenal ervaringsdeskundige en schrijver op Mooigids.

Uiterlijke- en innerlijke verzorging
Vanuit passie houd ik mij al sinds mijn jonge jaren bezig met uiterlijke verzorging en make-up, ik ben dol op alles wat ermee te maken heeft.

Innerlijke verzorging kwam pas later, door een postnatale depletie (burn-out) na de geboorte van onze jongste zoon. Ik besteedde toen weinig zorg aan mijzelf want alle zorg ging naar onze zoontjes. Hierdoor zat ik niet goed meer in mijn vel. Ik was uitgeput, vaak ziek, enorm gestresst en ik voelde mij erg ongelukkig. Zelfliefde ontbrak toen.

Passies volgen
Na een burn-out terugval in 2019 stond ik steeds meer stil bij mijzelf. Wat vind ik nou het belangrijkste in mijn leven? Dat is mij goed, gezond en gelukkig voelen! En dat bereik ik door lief te zijn voor mijzelf, goed voor mij te zorgen vanbinnen en -buiten en door mijn passies voor schrijven, cosmetica en psyche te volgen.


In een notendop
Getrouwd en mama, gepassioneerd over cosmetica en verzorging, interesse in psychologie, houdt van schrijven, dol op chocolade, perfectionist, introvert, digitaal verslaafde, emetofobie, drinkt rooibos- en verse muntthee, houdt van hygge, kleuren voor volwassenen, zonaanbidster met SPF, emotioneel gevoelsmens, houdt van rust en regelmaat.

Contact
Je kan Mooigids volgen via Social Media: Pinterest, Instagram, Facebook. Voor vragen kun je mailen naar contact@mooigids.nl.

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Je ontvangt 1x per maand een update.
Lees de privacyverklaring.