Contact

Wat leuk dat je contact wil opnemen! Heb je een vraag, feedback, persberichten of iets anders dat je graag wil delen? Neem dan contact op via het contactformulier hiernaast. Door het bericht te versturen ga je ermee akkoord dat ik je gegevens met zorg verwerk volgens de privacyverklaring.

Adverteren
Mooigids.nl is het online magazine over uiterlijke verzorging, innerlijke verzorging en zelfliefde. De doelgroep van Mooigids zijn vrouwen tussen de 18-65 jaar die middenin het leven staan. Mooigids onderscheidt zich van de vele andere blogs door de diepte in te gaan. Naast objectieve kennis, tips en trucs wordt er afgewisseld met mijn persoonlijke mening en ervaringen. Dit maakt deze online magazine een dynamische website.

Indien u interesse heeft in een samenwerking dan kunt u contact opnemen via het contactformulier en vragen naar mijn Mediakit. Er zijn diverse samenwerkingen mogelijk afhankelijk van uw wensen.

Social Media
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op Mooigids door te volgen via Social Media: Facebook, Instagram, Pinterest.

    VIP Nieuwsbrief

    Meld je aan en ontvang elke maand een update van Mooigids. Mis nu nooit meer een nieuwe blogpost en blijf altijd op de hoogte!

    Lees mijn privacyverklaring voor meer info