Disclaimer

Mooigids.nl is hét online beautymagazine met als doel vrouwen die middenin het leven staan te inspireren en informeren over uiterlijke verzorging, innerlijke verzorging en zelfliefde. Ik ben geen professional, ik schrijf vanuit passie en als ervaringsdeskundige over de onderwerpen die mij interesseren.

Deze disclaimer is van toepassing op de gehele website. Wanneer je deze website bezoekt, ga je akkoord met deze disclaimer.

Wijzigingen voorbehouden

Alle artikelen worden met veel zorg en aandacht door mijzelf geschreven, soms met hulp van bronnen die bij het artikel vermeld worden. Indien er toch onjuistheden of onvolledigheden in een artikel zitten, zal de informatie worden aangepast. Hierdoor kan bij een artikel ‘Laatste update’ datum getoond worden. Deze aanpassing wordt alleen door Evelien doorgevoerd.

Aansprakelijkheid

Aan de inhoud van Mooigids kunnen geen rechten worden ontleend. Mooigids is op geen enkele manier aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van Mooigids. De op de Website aangeboden teksten en foto’s worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Mooigids is ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen.

Samenwerkingen/Advertorials/Affiliate

Mooigids maakt gebruik van affiliate links. Dit betekent dat ik een kleine vergoeding krijg op het moment dat jij iets koopt via deze links zonder dat het jou iets extra’s kost.

Daarnaast kan een artikel op Mooigids tot stand zijn gekomen middels een betaalde samenwerking of barter deal, dit betekent dat er voor de link is betaald of de producten zijn toegestuurd voor review doeleinden. Bij het betreffende artikel staat dit aangegeven met een sterretje.

Hierbij geldt dat gesponsorde artikelen altijd op mijn persoonlijke mening berusten en deze artikelen informatief van aard zijn. Ik schrijf alleen een artikel als ik er zelf achter sta. Op deze manier kan ik mijn website draaiende houden zodat jij Mooigids.nl gratis kan blijven bezoeken.

Afbeeldingen/bronnen

Op Mooigids wordt gebruik gemaakt van eigen beeldmateriaal, van free stockfoto’s van bijvoorbeeld Pexels, Unsplash en Freepik en soms van aangeleverd beeldmateriaal. Eigen beeldmateriaal is auteursrechtelijk beschermd en mag niet zonder toestemming worden gekopieerd of verspreid. Indien er gebruik gemaakt is van bronnen, dan staat dit in het desbetreffende artikel vermeld.

Copyright

Alle rechten van intellectuele eigendom liggen bij Mooigids. Het is niet toegestaan om tekst en beeld van de website te kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze teksten en foto’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Mooigids. Wil je tekst en/of beeld van mijn website gebruiken, vraag dan van tevoren toestemming via contact@mooigids.nl. Dan kijken wij samen wat er mogelijk is.

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Je ontvangt 1x per maand een update.
Lees de privacyverklaring.