Cherry blossom nail art | tutorial

Elke lente beginnen de bloesembomen weer te bloeien, iets wat ik echt prachtig vind om te zien! Al die mooie roze bloemen die de bomen doen sieren. Jammer dat het maar kort bloeit, na een paar weken is het alweer verdwenen. De bloesem van onze appelboom is inmiddels bijna uitgebloeid.

Om er toch wat langer van te kunnen genieten heb ik een cherry blossom nail art gemaakt. Als jij net zo gek bent op bloesem als ik dan zul je deze nail art geweldig vinden. Je moet er wel tijd en geduld voor hebben, nail art is een secuur werkje.

Wat heb ik gebruik

* Sally Hansen Hard As Nails – base coat
* Mavala Lotus – basis ringvinger
* Mavala Petunia – basis andere nagels
* Mavala Rose & Petunia – bloesem
* Blauw, groen, bruin en geel van OPI
* Seche Vite top coat
* Nail art dotting tools en nail art kwasten

De tutorial

Begin met je base coat. (2) Op mijn ringvinger waar de nail art zit heb ik als basis de witte parelmoer kleur Lotus van Mavala gebruikt. (3) De andere nagels heb ik roze gelakt met Mavala Petunia. Over de witte basis heb ik een beetje blauwe nagellak van OPI gestempeld (4). Daarna schilder je de tak met een grijsbruine kleur en een nail art striper. (5) Nu maak je de bloesem met roze nagellak en een dotting tool. (6) Je zet 5 lichtroze stipjes voor de blaadjes. In het hart zet je een donkerroze stip. Met een nail art kwastje en gele nagellak maak je mini puntjes in het hart van de bloesem. Als laatste plaats je groene blaadjes (7) en maak je het af met een topcoat zodat de nail art goed blijft zitten. (8)


Vraag: wat vind jij van deze nail art en maak je zelf wel eens nail art?


10 comments

  1. Schitterend mooi, je moet er wel het nodige geduld voor hebben, daarna veel h.h.handschoenen dragen om het mooi te houden, mooie kunstwerkjes in ieder geval ๐Ÿ™‚

Laat je reactie achter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.