In 2019 lanceerde Gucci haar nieuwe Beauty lijn met diverse kleuren lipsticks. Vorig jaar voegde Gucci Beauty Mascara L’Obscur toe aan haar steeds groeiende collectie. Toen ik deze nieuwe collectie voor het eerst zag wist ik meteen dat ik het wilde uitproberen. De make-up producten zijn zo mooi om te zien, ze voegen instant luxe toe aan je routine.

Naast de mascara kocht ik vorig jaar ook een lipstick en de Poudre Beauté Mat Naturel, in dit artikel kun je mijn review van de Gucci Poudre lezen. Vandaag vertel ik meer over Mascara L’Obscur, de kenmerken en mijn ervaring met de mascara. Want is ze echt haar prijs waard?

Gucci Beauty Mascara L'Obscur

Gucci Beauty Mascara L’Obscur | 6,5 ml, 37,-

De Gucci Beauty Mascara L’Obscur is een nieuwe opbouwbare mascara. Je kan met deze mascara kiezen voor een alledaagse frisse look, maar ook opbouwen naar een avond look of zelfs een punk look, aldus Gucci Beauty. De Gucci Mascara is momenteel verkrijgbaar in één kleur, Eve Black. Het is een rijke diepe kleur die de wimpers prachtig definieert en volumineus maakt.


Gucci Beauty Mascara L’Obscur

 • volumegevende, rijke en romige formule
 • heeft een intense zwarte kleur 
 • krult en lift de wimpers en geeft een uitgewaaierd effect
 • geeft niet af als het eenmaal droog is
 • bevat een flexibel borsteltje van elastomeer 
 • aanhoudende finish tot 12 uur

Verpakking

Gucci heeft zich voor haar verpakkingen laten inspireren door de gouden eeuw. En dat is goed terug te zien in Gucci haar beauty collectie aangezien goud echt de boventoon voert in haar producten. De verpakking is super chique, voelt zwaar in de hand en met haar pastel roze huls en een gouden dop maakt het een genot om te gebruiken! De mascara wordt geleverd met een rubberen flexibele applicator die elke wimper perfect omhult. Het kleine puntje aan het uiteinde maakt het mogelijk om het product ook in de hoeken en de onderkant van de ogen aan te brengen.

Gucci Beauty Mascara L'Obscur
Gucci Beauty Mascara L'Obscur
Kenmerken
 • Een ultra rijke crèmeachtige textuur met een intense zwarte kleur.
 • Een comfortabele formule die zich makkelijk laat verdelen op de wimpers.
 • De formule klontert niet, loopt niet uit en verplaatst zich niet als het opgedroogd is.
 • Een flexibele elastomeren borstel die gemakkelijk is in gebruik.
 • De dunne borstel is ontworpen om ook kleine wimpers aan de boven- en onderhoeken te dekken.
 • Een lang dragende finish tot 12 uur.
Gucci Beauty Mascara L'Obscur
Gucci Beauty Mascara L'Obscur
Gucci Beauty Mascara L'Obscur

Mijn ervaring met Gucci Beauty Mascara L’Obscur

Bij de eerste aanraking met deze mascara was ik al meteen enthousiast! De mascara voelt heel zwaar en daardoor luxueus in de hand. De kleuren van de verpakking zijn prachtig bij elkaar, pastel roze en goud is de perfecte match wat mij betreft. Het borsteltje is anders dan de standaard mascara borsteltjes die ik gewend ben. Het borsteltje is gemaakt van flexibel elastomeer wat een rubberachtige eigenschap heeft. Het borsteltje is heel slank, heeft kammetjes rondom en komt daarmee goed tussen de wimpers.

Gucci Beauty Mascara L'Obscur
Geen mascara

Gucci Beauty Mascara L'Obscur
Eén laagje mascara

Gucci Beauty Mascara L'Obscur
Twee laagjes mascara

De mascara laat zich makkelijk aanbrengen en opbouwen, hecht goed aan mijn wimpers, maakt ze mooi zwart en geeft ze goed volume en lengte. Ik raad wel aan om een wimperkruller te gebruiken. De formule klontert niet aan de wimpers, smudged niet en geef vrijwel geen flakes onder mijn ogen. Ook blijven mijn wimpers flexibel en voelen niet crunchy aan gedurende de dag, het voelt echt aangenaam op de wimpers. Ondanks dat het geen waterproof formule is vind ik dat de mascara de hele dag goed op mijn wimpers blijft zitten.

Gucci Beauty Mascara L'Obscur

Verkrijgbaarheid

De Gucci Beauty Mascara L’Obscur kost € 37,- en bevat 6,5 ml aan mascara. De Mascara L’Obscur kun je online bestellen bij Douglas.nl en deBijenkorf.nl.


Ontvang nu gratis de ‘Make-up Startersgids’!

Dit gratis e-book bevat alle basisstappen en diverse waardevolle tips en trucs voor het aanbrengen van een mooie make-up. Download nu gratis!

Door te downloaden geef je aan dat je de privacyverklaring hebt gelezen en dat je maandelijks de nieuwste Mooigids artikelen in je mailbox wilt ontvangen. Geen spam!!


VIP Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke maand een update van Mooigids. Mis nu nooit meer een nieuwe blogpost en blijf altijd op de hoogte!

Lees mijn privacyverklaring voor meer info