Elke lente beginnen de bloesembomen weer te bloeien, iets wat ik echt prachtig vind om te zien! Al die mooie roze bloemen die de bomen doen sieren. Voor deze gelegenheid heb ik een cherry blossom nail art gemaakt. Als jij net zo gek bent op bloesem als ik dan zul je deze nail art geweldig vinden. Je moet er wel tijd en geduld voor hebben, nail art is een secuur werkje.

Wat heb ik gebruik voor de Cherry Blossom Nail Art

Mavala nailpolish Cherry Blossom Nail Art

De tutorial Cherry Blossom Nail Art

Begin met je base coat. (2) Op mijn ringvinger waar de nail art zit heb ik als basis de witte parelmoer kleur Lotus van Mavala gebruikt. (3) De andere nagels heb ik roze gelakt met Mavala Petunia. Over de witte basis heb ik een beetje blauwe nagellak van OPI gestempeld (4). Daarna schilder je de tak met een grijsbruine kleur en een nail art striper.

Cherry Blossom Nail Art tutorial

(5) Nu maak je de bloesem met roze nagellak en een dotting tool. (6) Je zet 5 lichtroze stipjes voor de blaadjes. In het hart zet je een donkerroze stip. Met een nail art kwastje en gele nagellak maak je mini puntjes in het hart van de bloesem. Als laatste plaats je groene blaadjes (7) en maak je het af met een topcoat zodat de nail art goed blijft zitten. (8)

Cherry Blossom Nail Art

VIP Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke maand een update van Mooigids. Mis nu nooit meer een nieuwe blogpost en blijf altijd op de hoogte!

Lees mijn privacyverklaring voor meer info